Over Mij

Sattvic Balance

‘Hoe kan ik de dingen doen waar ik blij van word in harmonie met mijn beschikbare energie?’ Dit is een steeds terugkerend thema in mijn leven en ik denk ook voor anderen heel herkenbaar. Het gaat in mijn beleving om een continue balans tussen de hoeveelheid energie die we hebben en de afweging waar we die aan willen besteden. De kennis van ayurveda heeft mij geleerd deze balans en afweging steeds bewuster te maken. Ik heb de neiging veel te veel tegelijk te willen doen met als resultaat dat ik vaak over mijn grenzen heen ging en me regelmatig uitgeput voelde. In the end was dit uiteraard absoluut niet helpend voor mezelf en ook niet voor mijn dierbaren. 

Ik wilde een manier vinden om letterlijk mijn energie beter te managen en ik heb antwoorden gevonden in de ayurveda. In de afgelopen 12 jaar heb ik met de krachtige wijsheid van ayurveda praktische sleutels ontwikkeld die helpend zijn om grip te krijgen op jouw levensenergie; hoe kun je jouw oneindige, innerlijke energiebron aanspreken en jouw levensenergie zo goed mogelijk laten stromen?

Deze sleutels wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen zodat we een wereld vol positieve levensenergie kunnen creëren.

Ik beschouw mezelf als levensvuur inspirator: anderen inspireren en motiveren om hun eigen levensvuur te herontdekken en er bewust verbinding mee te maken. 

Naast mijn werk als levensvuur-inspirator ben ik ook docent aan de Ayurveda Academy Netherlands.

Sattvic Balance

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met me op!