Deze disclaimer is bedoeld om de gebruikers van deze website te informeren over de beperkingen en verantwoordelijkheden met betrekking tot het gebruik van de diensten en informatie aangeboden door Sattvic Balance. 

Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hieronder beschreven:

  1. Informatie en Advies: De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en vormt geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor medische aandoeningen of gezondheidsproblemen.

  2. Individuele Resultaten: De resultaten van ayurvedische behandelingen kunnen variëren van persoon tot persoon. Onze Ayurveda therapeut kan geen garanties bieden met betrekking tot specifieke resultaten, en individuele ervaringen kunnen verschillen.

  3. Verantwoordelijkheid van de Gebruiker: De gebruiker is verantwoordelijk voor het begrijpen en opvolgen van de adviezen en instructies van onze Ayurveda therapeut. Het negeren van adviezen of het niet opvolgen van voorgeschreven behandelingen kan de resultaten beïnvloeden.
  4. Privacy: Wij streven ernaar om de privacy van onze cliënten te respecteren en persoonlijke informatie vertrouwelijk te behandelen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over ons privacybeleid.

  5. Aansprakelijkheid: Sattvic Balance is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, punitieve of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de diensten die hier worden aangeboden.

  6. Externe Links: Deze website kan links bevatten naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacy praktijken van deze externe websites.

  7. Wijzigingen en Updates: De inhoud van deze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd up-to-date is.
 

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en de voorwaarden die hierin zijn uiteengezet. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken. Raadpleeg altijd een medisch professional voor uw gezondheidsbehoeften en raadpleeg onze Ayurveda therapeut voor specifieke ayurvedische adviezen en behandelingen.