Ben je op zoek naar een inspirerende groepsactiviteit met vitaliteit als thema? Maar dan wel met een andere en verfrissende kijk op vitaliteit dan wat je normaal gewend bent? Sattvic Balance heeft ervaring met het geven van lezingen en/of workshops.

 

In groepsverband kennis opdoen van de wijsheid en inzichten die Ayurveda biedt kan heel inspirerend werken. En daar blijkt ook vaak dat het allemaal niet heel ingewikkeld of gewichtig hoeft te zijn. Al een aantal keer is het voorgekomen dat maanden later iemand die een workshop of lezing bij Sattvic Balance heeft gevolgd zijn ervaring alsnog terugkoppelt. Deze personen hebben na de lezing of workshop slechts één tip geïntegreerd in het dagelijkse leven en merkten direct het verschil in hun welbevinden of energieniveau. Het enthousiasme waarmee zij dit vertellen inspireert mij weer om hier vooral mee door te gaan.

 

De workshop of lezing kan afgestemd worden op de behoefte of specifieke vraag van de groep met als uitgangspunt de inzichten van Ayurveda. Deze inzichten zijn zelfs goed toepasbaar in werksituaties omdat het ook gaat over bewustwording van de natuurlijke neigingen die je hebt en hoe je daarmee om kunt gaan. We hebben bijvoorbeeld al een aantal keer de workshop ‘Ayurveda, oude wijsheid in het nieuwe werken’ succesvol gegeven aan medewerkers bij de Rijksoverheid.