Wanneer je ervoor kiest bewuster met jouw gezondheid, vitaliteit en energiebalans om te gaan. Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat jij zelf kunt doen om op een natuurlijke manier de regie te nemen over jouw welbevinden. Dat kan beginnen met een advies over hoe je je voedingsgewoonten beter kunt afstemmen op wat bij jouw constitutie past. Natuurlijk is het ook mogelijk om totale ontspanning te ervaren door middel van een ayurvedische massage. Sattvic Balance biedt een breed spectrum aan ayurvedische behandelingen en adviezen om jou te begeleiden op weg naar jouw optimale balans.

 

We realiseren ons vaak niet hoeveel klachten hun oorsprong hebben in een verstoorde spijsvertering. Klachten die betrekking hebben op de spijsvertering, zoals bijvoorbeeld maagzuur, constipatie, indigestie, opgeblazen gevoel, prikkelbaar darmsyndroom, etc. kunnen vaak met een paar eenvoudige aanpassingen al behoorlijk gereduceerd worden. Sattvic Balance geeft adviezen waarmee het makkelijker wordt om de keuzes te maken die jouw gestel ondersteunen.

 

Ook bij klachten als eczeem, migraine, hooikoorts en andere chronische klachten ligt de oorsprong in een langdurig verstoorde spijsvertering waardoor het immuunsysteem is aangetast. Bij dit soort klachten zijn meerdere behandelingen nodig om de wortel van het probleem effectief aan te pakken. In Ayurveda gaat het namelijk niet alleen om symptoombestrijding maar wordt geprobeerd de werkelijke oorzaak van het probleem te verhelpen.
Sattvic Balance begeleidt jou in het proces naar jouw optimale balans en zoekt daarbij aansluiting bij wat bij jou past.