Gezond en vitaal leven met Ayurveda!
Sattvic Balance wil je laten ervaren hoe het is om je optimaal gezond en vitaal te voelen.
Als je lekker in je vel zit, straal je dat op alle fronten uit zowel geestelijk als lichamelijk. Je voelt je energiek, vitaal en veerkrachtig waardoor je je aandacht kunt richten op de dingen die er voor jou echt toe doen in het leven. Dat is uiteindelijk het ware doel van gezond en vitaal zijn!

 

Ayurveda biedt een schat aan informatie om de regie over jouw vitaliteit te nemen maar soms is het lastig om een goede vertaalslag te maken naar de eigen situatie. De beschikbare informatie kan overweldigend zijn of juist net niet concreet genoeg. Hoe weet je waarmee je jouw systeem ondersteunt en welke dingen jouw gestel juist ondermijnen?

Bewustwording is het belangrijkste uitgangspunt in de benaderingswijze van Sattvic Balance. Bewustzijn van wie je bent, wat je tot je neemt en wat jou drijft, zowel op stoffelijk als spiritueel niveau.

 

Je hebt de sleutel naar optimale gezondheid en vitaliteit in eigen handen. Sattvic Balance is jouw gids op deze ontdekkingsreis van bewustwording en begeleidt jou op weg naar jouw optimale balans.