Gezond en vitaal leven

Op een gebalanceerde manier met je energie omgaan zodat je het beste uit jezelf kunt halen, niet alleen voor de korte maar juist ook voor de langere termijn. Kortom gewoon lekker in je vel zitten en dit op alle fronten uitstralen.

Deze uitdaging zal niemand onbekend in de oren klinken en ook ik heb hiermee te maken. Ayurveda inspireert mij dagelijks om bewust om te gaan met mijn energie waardoor ik mij gezond en vitaal voel. Hierdoor voel ik mij gesterkt om die dingen te doen die er voor mij toe doen, waar ik weer energie van krijg! Door het toepassen van Ayurveda in mijn dagelijkse leven heb ik ontdekt dat ik echt zelf de sleutel tot mijn gezondheid en vitaliteit in handen heb. Omdat ik het anderen ook gun lekker in hun vel te zitten en dit op alle fronten uit te stralen, heb ik Sattvic Balance opgericht.

 

In 2013 heb ik de vierjarige beroepsopleiding tot Ayurvedisch therapeut afgerond aan de Academy of Ayurvedic Studies. In de laatste fase van de opleiding heb ik stage gelopen in een kliniek in Kerala, India.
Daarnaast heb ik de opleiding tot Ayurvedische massagetherapeut afgerond aan de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde en mijn diploma Medische Basiskennis gehaald.

 

Naast mijn werk als Ayurvedisch therapeut werk ik als adviseur op het gebied van vitaliteitsmanagement bij de Rijksoverheid.
Ik hecht veel waarde aan deze combinatie omdat het mij helpt mijn therapeutische werk met een praktische, zakelijke en resultaatgerichte inslag uit te oefenen.
Last but not least ben ik ook moeder en echtgenote.

 

Nicha Sukhraj