Aan de slag met het transformeren van diepgewortelde patronen. Dat is wat er gebeurt tijdens het 12- weeks traject Gezond & Vitaal. Het is een intensief traject waarin verschillende experts jou begeleiden naar jouw optimale balans. Dit traject is een unieke samenwerking tussen Sattvic Balance en Unlimited People.

 

Het basisprogramma bevat in ieder geval begeleiding door de ayurvedisch therapeut van Sattvic Balance. Afhankelijk van de aard van belemmerende overtuiging wordt het traject aangevuld met begeleiding van een doorbraakcoach en/of emotietherapeut. Tenslotte wordt het traject compleet gemaakt met een programma voor begeleid sporten waarbij het doel is om uiteindelijk zelf actief te blijven bewegen.

 

Onbalans die zich gedurende vele jaren heeft opgebouwd zet zich meestal vast in diepgewortelde patronen. Het is vaak een te grote uitdaging om hier zelf een ommekeer in teweeg te brengen. Juist omdat het gaat om ingesleten patronen is de neiging groot om erin vast te blijven zitten.
In het programma Gezond & Vitaal begeleiden professionals jou om op een effectieve manier deze diepgewortelde patronen aan te pakken. Met als resultaat een gevoel van welbevinden, gezondheid en vitaliteit zowel fysiek als mentaal.