Het kan zijn dat je wilt weten wat het beste bij jou past qua voeding en leefstijl. Maar het adviesgesprek of consult kan ook dienen om een specifieke klacht of vraag over jouw gezondheid te behandelen. Of als je bijvoorbeeld het gevoel hebt altijd moe te zijn en daar iets aan wil veranderen.

 

Een adviesgesprek of consult bij Sattvic Balance begint altijd met een analyse en diagnose. We stellen eerst vast wat jouw basisconstitutie is, welke mogelijke verstoring er op dit moment is en wat daar de voornaamste oorzaken van zijn. Aan de hand van jouw vragen en behoefte stellen we vervolgens een plan van aanpak op om het gewenste resultaat te bereiken. Een belangrijk onderdeel van dit plan van aanpak omvat een uitgebreid voedingsadvies. Daarnaast kan het plan bestaan uit adviezen met betrekking tot beweging, dagelijkse routine en levensstijl.

 

Afhankelijk van jouw klacht en/of vraag kunnen kruidenpreparaten worden voorgeschreven die het proces ondersteunen en versnellen.
Sattvic Balance sluit bij het opstellen van het plan van aanpak zoveel mogelijk aan bij wat bij jou past en probeert de adviezen zo praktisch en simpel mogelijk te houden.
Vanwege de uitgebreide analyse duurt het eerste adviesgesprek gemiddeld anderhalf uur. Vervolgconsulten zijn korter.